Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyoner Yazar Robert Kiyosaki’den Bitcoin İçin Sevgililer Günü Uyarısı

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, sevgililer günü katliamına atıfta bulunarak Bitcoin (BTC) ve risk varlığı piyasalarında düşüş uyarısı yaptı.

Kiyosaki yakın zaman önce Twitter üzerinden yayınladığı bir gönderide, Al Capone olarak bilinen ünlü bir suç örgütü liderinin rakiplerini öldürmek için Sevgililer Günü’nde yaptığı bir katliama atıfta bulunarak Bitcoin (BTC) ve risk varlığı yatırımcılarına uyarıda bulundu.

Ünlü milyoner, geçtiğimiz yıl finansal piyasalarda yaşanan değer kaybının yansımalarının Silikon Vadisi şirketlerinden 144 bin kişinin işten çıkarılması olduğunu dile getirdi. Kiyosaki, 2023 yılının başından bu yana 66 bin kişinin daha işlerini kaybettiğine işaret ederek piyasalardaki düşüşün bir süre daha devam edebileceğini ileri sürdü.

Ünlü milyoner piyasalardaki düşüşü tasvir ederken Al Capone olarak bilinen ünlü bir suç örgütü liderinin rakiplerini öldürmek için Sevgililer Günü’nde yaptığı bir katliama atıfta bulundu.

Öte yandan Kiyosaki, yakın vadedeki düşüşün yatırımcıları endişelendirmemesi gerektiğini, orta ve uzun vadede ABD Merkez Bankası’nın (FED) para politikası hamleleri nedeniyle altın, gümüş ve Bitcoin fiyatının yükseleceğini bildirdi.

Ünlü milyoner yakın tarihte yayınladığı başka bir gönderide, 2025 yılına kadar Bitcoin’in 500 bin dolar, altının 5.000 dolar ve gümüşün 500 dolar olacağını dile getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!