Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yakım Portalına Hazırlanıyor: Bu Tokenın Fiyatı Yılın Zirvesine Çıktı!

Baby Doge Coin (BABYDOGE) ekibinin yaptığı açıklamaya göre geride kalan son 24 saat içerisinde toplamda 321 bin dolarlık BABYDOGE dolaşımdan çıkarıldı.

Baby Doge geliştiricileri son 24 saat içerisinde 321 bin dolar değerinde, 81 trilyon tane tokenı yakmayı ve böylece dolaşımdan çıkarmayı başardı.

Baby Doge projesi, Elon Musk’ın Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımın sonucunda, 2021 yazında hayata geldi. Proje kurulduktan beri toplamda 804 milyon dolar değerinde olduğu düşünülen, 202,7 katrilyon BABYDOGE dolaşımdan çıktı.

CoinGecko verilerine göre yapılan bu yakımlar, BABYDOGE fiyatı için de olumlu oldu. Son 7 gün içerisinde %30’dan fazla değer kazanan BABYDOGE, bugün 0,000000004226 dolara yükselerek son 1 yılın zirvesine ulaştı.

Baby Doge topluluğu bir yandan da topluluk üyelerinin de token yakmasına olanak tanıyacak yeni bir yakım platformunun açılmasına hazırlanıyorlar. Sosyal medyada yapılan açıklamaya göre platform bugün açılacak.

Baby Doge geliştirici ekibi, 1 Nisan tarihine kadar topluluk üyelerinin yakacağı her bir adet tokena karşılık 5 tane BABYDOGE yakacaklar.

Toplamda 630 milyon doları aşkın piyasa değeri olan BABYDOGE, en büyük 75 kripto para içerisinde yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!