Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyonlarca Dolarlık Pepe Aldı, Sert Düşüş Pahalıya Patladı: Yüz Binlerce Dolar Zarar!

Yaşanan yoğun ilginin etkisiyle 2,46 milyon dolarlık Pepe (PEPE) alan balina kısa sürede ciddi zarar etti.

On-chain analiz paltformu Lookonchain tarafından sunulan verilere göre bir balina cüzdanı 5 Mayıs Cuma günü ortalama 0,000003122 dolar fiyattan 2,46 milyon dolar değerinde 962,3 milyar PEPE satın aldı. Anonim kullanıcı alım işlemi karşılığında 70 Wrapped Bitcoin (WBTC) ve 470 Ethereum (ETH) harcadı.

Kripto para borsası Binance’in PEPE’yi listelemesine paralel olarak yapılan bu alım balinayı kısa sürede ciddi zarara uğrattı. CoinGecko verilerine göre PEPE yazım esnasında 0,0,000002281 dolardan işlem görüyor. Verilere bakıldığında balina bu fiyattan %26 zararla toplamda 640 bin dolar ekside konumlanıyor. Yaşanan düşüşün etkisiyle balinanın PEPE özelindeki cüzdan bakiyesi 2,46 milyon dolardan 1,76 milyon dolara geriledi.

Öte yandan son günlerde yaşanan ciddi ilgi ile 1 milyar doların üstüne çıkan PEPE’nin piyasa değeri yaşanan düşüşlerin etkisiyle 950 milyon dolara kadar geriledi. Yaşanan yükselişin etkisiyle sonradan piyasaya giren bu balinanın aksine, üç hafta önce 263 dolarlık PEPE yatırımı yapan bir başka kullanıcı 1 aydan kısa süre içerisinde yaklaşık 8 milyon dolar kar elde etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!