Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MimbleWimble Protokolünü Kullanan Grin, Bittrex Platformunda Listelendi – Fiyat Pek Etkilenmedi

Kripto para piyasası geçtiğimiz haftanın son günlerinde anlık bir ivme yakalamış ve neredeyse bütün kripto para birimleri ciddi bir artış elde etmişti. Yükselişin nedeni tam olarak bilinmese ve çeşitli teoriler olsa da, kripto para bazlı bakacak olursa projelerin duyurduğu yeni listelemeler veya ortaklıklar Grin gibi kripto paraları ufak çaplı etkileyen faktörler olarak sıralanabilir.

Mimblewimble isimli gizlilik protokolünü kullanan iki kripto paradan birisi olan Grin, piyasaya çok hızlı giriş yapsa da daha sonra %90 civarı değer kaybından dolayı biraz sendeledi ancak hala emin adımlarla yoluna devam etmekte. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Bittrex geçtiğimiz 9 Şubat tarihinde Grin kripto para birimini listelediğini açıkladı ve daha yeni bir kripto para projesi olan Grin’in topluluğunu sevindirdi.

Özellikle altında yatan MimbleWimble isimli protokol ile ilgi odağı haline gelen Grin, söz konusu listelenme sonrası ufak çaplı bir yükseliş elde etse de fiyatlarda bundan dolayı sert bir ivme yaşandığını söylemek doğru olmaz. Grin kripto para projesi geçtiğimiz tarihlerde Litecoin’in arkasındaki isim Charlie Lee ve Bitcoin dünyasının ünlü ismi Andreas Antonopoulos’un da ilgisini çekmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment