Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Monero, Yukarı Tırmanmaya Devam Ediyor

Son iki hafta, gerçekten de Monero yatırımcıları için oldukça iyi geçti. Yazının kaleme alındığı dakika itibairyle, 1 XMR koini 119,56 dolardan işlem görüyor ve Monero yüzde 6’lık bir artış yakaladı.

Monero [XMR]'s charts | Source: CoinMarketCap

Coin market cap verilerine göre 24 saatlik hacimde 45 milyon dolarlık bir rakam yakalayan Monero, aynı zamanda toplam hacimde ise 2 milyar dolara göz kırpmaya başladı. Monero işlemlerinin en fazla yapıldığı borsa, HitBTC olurken, geçtiğimiz 24 saatte HitBTC borsası üzerinden 12 milyon dolara yakın bir Monero, el değiştirdi.

Monero aynı zamanda XMR Wallet’ın da uygulamaya geçmesi ile derin bir nefes aldı ve son iki üç haftalık dönemde Monero ağındaki hashrate’de de ciddi artışlar görülüyor.

ICO’lar ile ilgili danışmanlık yapan Satis Group adındanki firmanın yayınladığı son rapora göre, Monero eğer alt yapısını daha da iyileştirir ve de diğer noktalarda gereken hamleleri yaparsa, önümüzdeki beş yıl içerisinde koinin fiyatı 18 bin doları geçebilir.

Konuyla ilgili sosyal medyada da önemli yorumlar yapılırken, Monero yatırımcıları koinin geldiği noktadan ve bu son fiyat artışından duydukları memnuniyeti dile getirmekten geri durmadı.

Twitter’da yorum yapan bir kullanıcı şunları söyledi:

”Monero’nun bu denli büyük bir yükseliş yaşaması bence hiçbir şekilde tesadüf olamaz. Çok iyi bir teknolojiye ve alt yapıya sahipler bu ikisi bir araya geldiğinde ortaya iyi bir sonuç çıkmaması imkansız.”

 

Bakalım, beklenen boğa sezonunda Monero fiyatı nerelere kadar gidecek?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment