Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Money Button CEO’su: Bitcoin Cash SV, Bitcoin Protokolüne En Yakın Olandır

Money Button ve Yours Inc., firmalarının CEO’su olan Ryan X Charles, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube röportajında Bitcoin‘i ilk keşfettiği zaman hakkında konuştu. CEO, bunun yanı sıra Bitcoin Cash SV ve bunun Bitcoin ile olan ilişkisine de değindi.

Charles ilk olarak Bitcoin’i 2011 yılında keşfettiğini, daha sonra bunda biraz başarılı olunca Bitcoin’e takıntılı hale geldiğini ve 2013 yılında ise kendini tamamen sektöre adadığını aktardı. Bitcoin Cash SV’nin Bitcoin Cash ABC’den üstün olduğunu düşünen CEO, kendince şu sebepleri sıraladı:

”İlk sebep temelde fikir olarak Bitcoin Cash SV’nin orijinal protokole en yakın olmasıdır. Orijinal protokolde hiçbir şeyin yanlış olduğunu düşünmüyordum. Bitcoin hakkında zamanla daha fazla şey öğrendikçe ve bunun hakkında çalıştıkça, orijinal protokolün ölçeklenme konusunda sıkıntı yaşayacağına ikna oldum.”

CEO bunun yanı sıra orijinal protokol derken bunun kodu orijinal versiyonu değil, orijinal ekonomik protokolü temsil ettiğini vurguladı. Charles bir insanın bir işlemi imzalayıp, bunu başka bir kişiye P2P ile vermesi ve daha sonra bunu işlemi onaylayacak olan madencilere vermesi fikrinin olağanüstü olduğunu vurguladı. Bunun yanı sıra toplamda 21 milyon koin olması ve her dört yılda bir enflasyonun da yarıya bölünmesinin kendisini gerçekten büyülediğini ifade etti.

Charles bunun yanı sıra Bitcoin ve Bitcoin’in arkasındaki fikrin bütün dünya için itibari para olabileceğini de vurguladı. Özellikle geçen hafta kızışan Bitcoin Cash savaşlarında Bitcoin Cash SV hakkında olumlu yorum yapan nadir kişilerden olan Charles, söz konusu videonun yorumlarında ciddi bir şekilde eleştiri de aldı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment