Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Morgan Creek 250 Milyon Dolar Hedeflediği Fonlamadan 61 Milyon Dolar Topladı!

Anthony Pompliano gibi önemli isimlerin yönetim kurulunda yer aldığı Morgan Creek Digital, kesinlikle kripto para sektöründe önde gelen bir firma olarak bilinmekte.

Morgan Creek geçtiğimiz aylarda başlattığı ve 250 milyon doları hedeflediği fonlamada ne yazık ki henüz hedefine ulaşamadı. İkinci blockchain fonunda 60 milyon dolar elde eden Morgan Creek’in ilk blockchain fonu ise 40 milyon dolar toplamıştı.

Morgan Creek ilk fonlamada sadece 25 milyon dolar hedeflerken 40 milyon dolar, ikinci fonlamada 250 milyon dolar hedeflerken ise 60 milyon dolar topladı ve bu da aslında kripto para sektörünün son zamanlarına ışık tutmakta.

Blockchain ve kripto para birimleri kesinlikle yeni moda teknolojiler olsalar da, halkın buna olan ilgisi artarken yapılan yatırımlar azalmakta. ICO sektörü 2017 ile 2018 yıllarında hiç olmadığı kadar aktif bir rol aldı ve  kripto para sektörüne milyarlarca dolar akmasına ön ayak oldu. ICO’ların bitmesi ile IEO’lar gelse ve ilk başlarda başarılı bir profil çizilse de, ICO yatırımları kadar büyük fonlamalar hiçbir zaman elde edilemedi.

Yine de Bitcoin ve diğer kripto para birimleri açısından ICO’ların gitmesi kripto para sektörüne yönelik olumlu bir itibar kazanımını sağladı

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment