Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Washington’a Yeni Ofis Açtı!

Toplam piyasa değerine göre dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi konumunda olan XRP‘nin arkasındaki ödeme firması Ripple, geçtiğimiz haftalarda başlattığı genişleme çalışmalarına ciddi anlamda hız verdi.

Ripple Başkent Washington içerisinde yeni bir ofis açtı ve regülatörlerle olan ilişkilerini büyütme kararı aldı. Ripple’ın buradaki temel hedefinin yasa yapıcıları ve regülatörleri kripto para birimleri ile dijital varlıklar konusunda eğitmek olduğu vurgulanmakta.

Ripple Rakipleri Artıyor

Blockchain tabanlı ödeme devi son zamanlarda JPMorgan ve Facebook’un Libra’sı gibi bir dizi güçlü rakiple karşılaştı ve bu XRP’nin ciddi anlamda değer kaybetmesine yol açtı. Özellikle Libra sadece rekabeti körüklemekle kalmadı aynı zamanda regülatörlerin dikkatini de kripto paralara çekti.

Ripple ise bunlardan bağımsız olarak gelişmelere ve genişlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz tarihlerde ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin’in baş danışmanlarından olan Craig Phillips de Ripple’ın yönetim kuruluna katılmıştı. Phillips yaptığı açıklamada firmanın stratejik regülasyon fırsatları konusunda büyük işler başardığını ifade etmişti.

Ripple bunlara ek olarak yakın zamanda Blockchain Association’a da üye olarak büyük bir hamle atmış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment