Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Morgan Creek Kurucusu: Zaman HODL Zamanı!

Kripto para sektörünün en ünlü isimlerinden birisi olan ve Morgan Creek yatırım fonunun kurucusu olarak da görev yapan Anthony Pompliano, kripto para sektöründeki son durumu değerlendirirken, oldukça ilginç açıklamalar yaptı.

Başarılı isim, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu anda yatırımcıların yapması gereken en temel şeyin ‘hodl’ etmek olduğunu ifade ederken, bazı yatırımcıların şifrelerini unutmasının bu aşamada onların yararına olacağını söyledi.

Pompliano, konuyla ilgili olarak Twitter hesabından şunları yazdı:

”Açıkçası birçok yatırımcı, kendi hesaplarının şifrelerini kaybetse ve bir iki yıl boyunca bu hesaplara giremese, onlar için çok daha iyi olur.”

Pompliano’nun attığı bu tweet, daha sonra ünlü kripto para analisti Tom Lee tarafından da desteklendi. Tweete cevaben Lee, hodl etmenin mantıklı olacağını söyledi.

Zaten genel manada analistler, Bitcoin konusunda hodl etmenin uzun vadede zarar yazma ihtimalinin çok düşük olduğunu ifade ediyor. Bu stratejiyi uygulamaya muktedir olabilecek yatırımcıların, gelecekte kazanmasının yüksek ihtimal olduğu da belirtiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment