Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Morgan Stanley Kurumsal Fonuna Bitcoin’i Ekliyor

Morgan Stanley, ABD’deki Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonuna (SEC) sunduğu belgede “nakit teslimli vadeliler veya Grayscale aracılığıyla” Bitcoin yatırımı yapabileceğini açıkladı.

Bu yıl müşterilerine kripto para hizmeti sunacağını açıklayan Morgan Stanley, yönetimindeki kurumsal fonlara iki farklı şekilde Bitcoin ekleyebileceğini duyurdu. Toplamda 12 fon sıralayan banka, bunlarda yer alan sermayenin her birinin %25’e kadar varan miktarının Bitcoin’e ayrılabileceğini belirtti.

sec-morgan-stanley-bitcoin-btc

Kurumsal fonlarla Bitcoin alabilir

Morgan Stanley, Bitcoin alımı için Advantage Portfolio, Asia Opportunity Portfolio, Counterpoint Global Portfolio, Developing Opportunity Portfolio, Global Advantage Portfolio, Global Permanence Portfolio, Global Opportunity Portfolio, Growth Portfolio, Inception Portfolio, International Advantage Portfolio, International Opportunity Portfolio, Permanence Portfolio isimli fonların kullanılabileceğini açıkladı.

Morgan Stanley, iki hafta önce kendisinden varlık yönetimi hizmeti alan müşterilerine Bitcoin hizmeti sunacağını duyurdu ve bunu yapan ilk dev Amerikan bankası oldu. Bankanın bu hizmetinden faydalanmak isteyen bireysel yatırımcıların, en az 2 milyon dolar sermayeye ihtiyacı var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!