Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Multi Milyoner Robert Kiyosaki: Bitcoin Almak İçin 1100 Dolara Düşmesini Bekliyorum

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı, ünlü multi milyoner Robert Kiyosaki 28 Haziran tarihinde Twitter’dan Bitcoin almak için 1100 dolara düşmesini beklediğini belirtti.

Robert Kiyosaki 29 Haziran tarihinde attığı Tweet’te Bitcoin’in %70’in üzerinde değer kaybedeceğini düşündüğünü ima etti. Kiyosaki, paylaşımında:

İşte bir zengin baba dersi. ‘Kaybedenler’ kaybettiklerinde oynamayı bırakırlar. Bitcoin kaybedenleri oyunu bırakıyor. ‘Kazananlar’ ise kayıplarından ders alıyor. Bitcoin almak için 1100 doları test etmesini bekliyorum, yükselirse daha fazla alacağım eğer düşerse ‘Kaybedenlerin’ pes etmesini ve durumu kabul etmesini bekleyeceğim sonra daha fazla alacağım.

dedi.

Kiyosaki’nin açıklamaları Twitter’daki kripto topluluklarınca farklı tepkilerle karşılandı. Kiyosaki’nin daha önce 11.000 dolar hedefini paylaşmasına atıfta bulunarak yazım yanlışı yaptığını söyleyenler de, onun bu Tweet’ini ‘trolleme’ olarak nitelendiren de oldu.

Kripto fenomenlerinden ‘TraderUDN’ ise Kiyosaki’nin Tweet’ine yanıt olarak “CZ ve diğer zenginler 1100 dolara ulaşmadan önce bütün Bitcoinlere sahip olacak. Piyasa yapıcılar bu kadar ender bulunan bir şeyi insanların bu kadar ucuza satın alınmasına neden izin veriyor anlamıyorum.” dedi.

Ünlü multi milyoner, daha öncesinde de düşük seviyelerden Bitcoin alma niyetini belli etmişti. Bitcoin 30-35 bin dolar bandında seyrederken yeni bir dibin test edilmesini beklediğini söyleyen Kiyosaki, hedeflerini 20 bin,14 bin, 11 bin ve 9 bin dolar olarak belirtmişti.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!