Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Multichain Olayında Gelişme: Token Fiyatı Uçuşa Geçti! CEO’ya Ulaşıldı Mı?

Cross-chain protokolü Multichain (MULTI) köprülerinde kısa süre önce yaşanan hareketlilik CEO’nun geri döndüğüne dair söylentileri alevlendirdi.

Birçok köprü üzerindeki faaliyetleri geçici olarak durduran ve operasyonların tekrar başlaması için gerekli olan CEO’dan haber alınamayan Multichain cephesinde dikkat çeken gelişmeler yaşandı. On-chain veri platformu 0xScope tarafından aktarılan bilgiye göre Multichain’in Zksync Era, Kava EVM ve Avax C-Chain ağları arasındaki köprüleri tekrardan hayata geçti. Bu gelişme, CEO ile tekrardan iletişim kurulmuş olabilir şeklinde yorumlanırken MULTI fiyatı 24 saat içerisinde %47 yükseldi.

Projenin CEO’sundan yaklaşık 10 günden uzun süredir haber alınamazken söz konusu köprülere dair aktivasyon kontrolünün sadece CEO Zhaojun‘da olması büyük bir tıkanıklığa yol açmıştı. Hatta ekip tarafından yapılan açıklamada protokolün çalışmasını sağlamak için mümkün olan her şeyin yapıldığı fakat CEO Zhaojun ile iletişime geçilemediği için sunucu erişimi kurulamadığı dile getirilmişti.

CEO’nun akıbeti henüz netlik kazanmamış olsa da yaşanan son gelişmeler yatırımcılar arasında diğer Multichain köprülerinin de açılacağına dair bir beklenti oluşturdu. Köprüler aktif hale geldikçe önceden yapılan ve sıraya alınan işlemlerin otomatik olarak devreye alınması bekleniyor.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle %47 yükselen MULTI, 3,54 dolar seviyesinden 5,20 dolara kadar tırmandı. Yazım esnasında bir geri çekile yaşayan MULTI, 4,36 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!