Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MySpace CEO’su: İnsanların Bitcoin Kullanması, Bunun En İyi Kripto Para Birimi Olduğu Anlamına Gelmez

MySpace CEO’su Michael Jones, ilk ve lider kripto para birimi Bitcoin hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve sektöre olan ilgisini belli etti. Anthony Pompliano tarafından yapılan podcast röportajına katılan CEO, yeni gelen kripto para birimlerinin neden bekledikleri kadar ilgi göremediğini de açıkladı.

Kendi deneyimlerinden yola çıktığını belirten Jones, Bitcoin’in ünlü bir ürün gibi olduğunu vurguladı. Geniş tabanlı küresel tüketici dünyasında, en iyi ürünün her zaman en çok tanınan ürün olmadığına değinen Jones, dünyadaki bir çok insanın Bitcoin’in kripto para sektörünün marka yüzü olarak bildiğini vurguladı.

Daha hızlı işlem mekanizması ve daha iyi özelliklere sahip diğer kripto para birimleri olsa bile, insanların her zaman Bitcoin’i seçeceğini belirten Jones, Bitcoin markasının şu an da sahip olduğundan çok daha fazla değere sahip olduğunu da ifade etti:

”Ancak ortalama insanlar için, eğer bunlar kripto para dünyasına giriş yapacaksa, bence büyük ihtimalle Bitcoin ile başlayacaklardır ve eğer normal bir mekan kripto para ödemesi kabul edecekse, onlar yine büyük bir ihtimalle Bitcoin kullanacaklardır ve bu Bitcoin’in en iyi olduğu anlamına gelmez.”

Bitcoin’in gelecekteki kripto para birimleri için de tehdit oluşturduğunu söyleyen Jones, titanyum gibi materyallerin altından daha pahalı olmasına rağmen, bunların ticarette altın kadar yaygın kullanılmadığını da aktardı. CEO’ya göre diğer kripto para birimleri Bitcoin’i tahtından edene kadar istedikleri ilgiye ulaşamayacaklar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment