Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nasdacoin Son 24 Saat İçerisinde Yüzde 321 Yükseliş Yaşadı ve 63. Sıraya Yükseldi!

Piyasa hacmine göre top 100 içerisinde yer alan neredeyse bütün kripto para birimlerinin kızıla boyandığı bir dönemde, kimsenin daha önce hiç duymamış olabileceği bir kripto para olan Nasdacoin, son 24 saat içerisinde %321‘e varan yükseliş yakaladı ve 63. sıraya kadar yükseldi. 14 Kasım Çarşamba günü 1 dolardan işlem gören Nasdacoin, Perşembe günü Türkiye saati ile 15:38 civarında 4.14 dolara kadar çıktı.

Söz konusu kripto para biriminin şu an için doğal yollardan mı yoksa piyasanın çok kullanılan yöntemi pump ve dump ile mi yükseldiğini söylemek oldukça zor. Geçtiğimiz tarihlerde Bitcoin Diamond ve Etheera projelerinden de benzer hamleler görmüştük. Aslında geçtiğimiz 30 Ekim tarihinde Nasdacoin ekibi Nasdacoin Multilateral Platform isimli projelerini piyasaya sürdü. Söz konusu platform çeşitli ürünler için alıcıları ve satıcıları bir araya getiren bir aracı rolü üstlenmekte. Tahmin edildiği gibi platformda kullanılan para birimi de Nasdacoin’in kendisi.

Bunun yanı sıra Nasdacoin geçtiğimiz Çarşamba günü kendi resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruda, yeni kripto para borsalarında listelendiğini açıklamıştı.

Nasdacoin’in 20 sayfadan oluşan ”mütevazı” whitepaper’ına bakıldığında ise, yaşanan yükselişin şaşırtıcı olduğunu itiraf etmek gerekiyor. Söz konusu projenin de geçtiğimiz günlerde sağlam bir yükseliş ardından aynı oranda bir düşüş yaşayan Etheera gibi olup olmadığını ise sadece zaman ve piyasaya gösterecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment