Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitMEX CEO’sunun Ağustos Ayındaki 5.000 Dolar Tahmini Tuttu, Sırada 2.000 Dolarlık BTC ve 100 Dolarlık ETH Mi Var?

Bitcoin 2018 yılı için yeni en düşük seviye rekoru kırdı ve görünüşe göre BitMex CEO‘su Arthur Hayes geçtiğimiz tarihlerde yaptığı 5.000 dolarlık Bitcoin tahmininde nispeten haklılık payına sahipti.

BitMEX CEO’su Bitcoin’in 5.000 Dolar Seviyesini Test Edeceğini İddia Etmişti

Özellikle marj ticareti avantajı sağlayan kripto para platformu BitMEX’ ile üne kavuşan CEO Arthur Hayes, yaptığı tahminlerle de yer yer eleştirilmekteydi. Hayes, Bitcoin’in 2017 yılının Aralık ayında 20.000 dolara çıkmasından beri çok fazla fiyat tahmininde bulundu ve bunlardan birisi de Bitcoin’in 5.000 dolara vurabileceği tahminiydi.

Bir çok kripto para analisti 6.000 dolar seviyesinin taban olduğunu ifade ederken, Bitcoin dün bunun doğru olmadığını kanıtladı. Hayes yaptığı tahmininde Bitcoin’in 2018 yılı öncesinde 5.000 dolara ulaşabileceğini vurgulamıştı.

Hayes’in En Güncel Tahmini Hangisi?

5.000 dolarlık tahmininde nispeten başarıya ulaştığı söylenebilen Hayes, yaptığı en güncel tahmininde Bitcoin’in 2.000 veya 3.000 dolara inebileceğini aktardı. Hayes bunun yanı sıra devam eden ayı piyasasının ”başka bir 18 ay daha sürebileceğini” ifade etmişti. İngiltere’nin en genç milyarderi gibi bir unvana da sahip olan Hayes, yine geçtiğimiz Ağustos ayında piyasa hacmine göre bir zamanlar ikinci olup şu an koltuğunu XRP’ye kaptırmış olan kripto para birimi Ethereum‘un, 100 dolar altına inebileceğini de vurgulamıştı.

Eğer basın saatine göre onaylanması için sadece 1 blok kazılması gereken Bitcoin Cash hard fork‘u sonrası piyasalar yeniden eski haline dönmeyi başaramazsa, Hayes’in 2.000 dolarlık Bitcoin tahmini korkutucu bir şekilde gerçek olabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment