Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NBA Oyuncusu CryptoKitty’e Sahip İlk Ünlü Olacak

Ünlülere özel token çıkarma konusunda yapılan çalışmalarda ilk olumlu meyve; Golden State Warriors’un yıldızı Stephen Curry ile geldi.

Özellikle son 4 yıllık dönemde NBA’de yaptıklarıyla devrim yaratan Golden State Warriors takımının en önemli yıldızı olan ve gerek Amerika gerekse de dünyada çok ciddi bir hayran kitlesi bulunan 30 yaşındaki başarılı oyun kurucu, bu alanda da bir ilke imza attı.

Şirketin sahibi olan ve ünlüler ile ilgili olarak özelleştirilmiş tokenler üretme amacı güden Caty Tedman, Steph Curry’e özel tokenlerin üretileceğini şu ifadeler ile doğruladı:

”Bir seri olarak Steph Curry’e özel dizayn edilmiş CryptoKitties’leri sunacağız. Üç farklı ürün olacak. Biri bizzat Curry tarafından satılacak, ötekiler için ise karar kendisinde olacak.”

Curry’nin emoji geliştirme şirketi olan Moji’nin olay ile ilgili kendileri ile görüşme talep ettiğini doğrulayan Tedman, Curry gibi büyük bir süper star ile birlikte çalışacak olma kararını alırken pek de fazla düşünmediğini itiraf etti.

Curry’nin hayranları hakkında çok fazla şey önemsediğini ve yapacakları karşısıdna heyecanlı olduğunu belirten Tedman; Golden State’li yıldız ile iş birliği yapmanın, portföye sadece bir başka ünlü eklemekten daha derin manalar içerdiğini belirterek şunları söyledi:

”Blockchain teknolojisini başka sektörlere de aktarabilmek bizim açımızdan bir hayli önemli. Bu yüzden böyle bir projeyi hayata geçirme kararı aldık. Temel motivasyonumuz gereği yenilikçi çalışmalar yapıyoruz ve bu alanda ciddi bir fırsat önümüzde duruyor. Stephen Curry gibi bir yıldız ile de çalışma şansı bulmak bizim için büyük bir onur ve sektörde ne yapmak istediğimizi insanlara anlatabilme noktasında bize büyük yardımı dokunacak.”

Projenin henüz tam olarak bitmediğini ve ekibin de çalışmaya devam ettiğini aktaran Tedman, durumu heyecan verici olarak niteledi.

NBA Play-Off’larının tam da bu döneminde böylesi bir hamle yapılması büyük önem arz ediyor. Curry’nin takımı Golden State Warriors, üst üste 3. sezon NBA Şampiyonu olarak adını tarihe altın harflerle yazdırmak istiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment