Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NCash (Nucleus Vision) CEO’su Çıkan İddialara Cevap Verdi

NCash Ceo’su çıkan iddialar sonrasında youtube üzerinden bir video paylaşımı yaptı ve açıklamalara karşılık cevap verdi.

Söyledikleri şu şekilde:

“Yatırımcı topluluğumuz arasında yayılan son söylentiler ışığında, Nucleus Vision olarak birkaç şeyi açıklığa kavuşturmak istiyoruz. Bazı kişilerin, birlikte çalıştığımız bazı markalarla iletişim kurduğunu ve bu markalardan bazılarının da bizimle çalıştıklarını reddettiğini fark ettik.

Küresel markalar, geniş çaplı franchise ve distribütör ağları üzerinden çalışır. Biz de bu markaların distribütörleri ve franchise’ları ile çalışıyoruz. Ortaklığımız ve anlaşma şartlarımız, bu markaları temsil eden distribütörlerle olup, onlar giriştikleri faaliyetlerin detaylarını kendi merkezleriyle paylaşmamış olabilirler.

Bu iletişim açığının çok fazla karışıklığa neden olduğunu anlasak da, bu ortaklıkların yasal olduğunu ve Nucleus Vision’ın bu markaların her biri için (distribütörler veya franchiselar aracılığıyla) çevrim dışı istihbarat ve reklam sağladığını biliyoruz. Önümüzdeki günlerde, ortaklık şartlarımızın distribütör / franchise değer zincirindeki herkese, ilgili merkez ofislere değin iletilmesini sağlayacağız.

Önümüzdeki günlerde ortaklığımızın doğasına da daha fazla ışık tutacağız, ve bilgi almak için [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz. Topluluğumuzu bize karşı açık sözlü olmaya ve yaptıklarımıza gayretle inanmaya davet ediyoruz.

Buna karşılık, biz de sizden tarafımıza gelebilecek herhangi bir soruda tamamıyla şeffaf olma sözü veriyoruz.

Daha fazla güncel duyuru için bizi takip etmeye devam edin.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment