Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nef İcra Kurulu Başkanı’ndan Bitcoin İle Gayrimenkul Satışı Açıklaması

Harvard Business Review tarafından gerçekleştirilen Digital Money Konferansı’nda sektörün önde gelen isimleri tarafından kripto paralar ve Blockchain konuşuldu.

NefStyle sosyal medya hesapları tarafından yayınlanan Digital Money Konferansı’nın içeriğine göre, Akbank Direkt Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tolga Ulutaş‘ın moderatörlüğünde “Dijital Paranın Sektörlere Etkisi” tartışıldı. Konuklar arasında, Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timuryemeksepeti.com Kurucu Ortağı Nevzat Aydın ve Kibar Holding CEO’su Tamer Saka bulunuyordu.

NefStyle sosyal medya hesaplarından etkinlik hakkında duyurduğu içeriğe göre; Dijital paraların ve Blockchain teknolojilerinin gayrimenkul sektörü üzerindeki etkisi ve gelişimini anlatan Timur, aynı zamanda Dubai ve İsveç’te dijital para birimi olan Bitcoin ile gayrimenkul satışının başladığına, bu konuda öncü olan şirketlerin daha çok fayda sağlayacağına ve sistemlerini daha hızlı ve güvenilir bir altyapıda geliştirebileceğine değindi.

Gelecek İçin Dijital Paralarla Emlak Satışları Mümkün

Daha önce Ankara‘da Miavita projesi, Bitcoin ile ev satışlarını başlattığını duyurmuştu. Şimdi ise gözler Nef ve onun gibi büyük firmalara döndü. Duruma bakıldığında, bu tür firmaların dijital para ile satışlara yönelmesi gelecek için mümkün görünüyor.

Kaynak: NefStyle 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment