Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEM Vakfı ve NEM Labs, XEM’in Geleceğini Koruma Altına Almak İçin Çalışıyor

2017 yılında yaşanan büyük çıkışın ardından kripto para piyasaları ayı sezonu ile boğuşmayı sürdürüyor. Birkaç istisna dışında, sektörde yer alan hemen her kripto para için işler son derece kötü giderken, bunun etkilediği kripto paralardan birisi de XEM olarak belirtiliyor.

Ayı piyasasının etkisi ile zor günler geçiren kripto para, koinin arkasındaki NEM Vakfı’nı baştan aşağı yeniden dizayn ederek bu sıkıntılı süreci geride bırakmak istiyor. Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada,  baştan sona yeniden yapılanacak olan kripto paranın, bu sayede geleceğinin garanti altına alınmasının hedeflendiği ifade edildi.

Hem NEM Vakfı hem de NEM Labs’in birlikte altına imza attığı bu bildiriye göre, bu günden sonra Vakıf ile NEM Labs çok daha koordine çalışacak ve birlikte daha iyi şeyler başarma amacında alacak.

Yapılan açıklamada şunlar ifade edildi:

”Her iki taraf da kendini bu süreç zarfında değerlendirdi ve bundan sonra aynı hedefe giderken daha da büyük bir özveri göstermeye karar verdi. Şu anda en kritik nokta, ekosistemimiz için elbette ki Catapult’un ortaya çıkarılması olacak. Hem NEM Vakfı, hem de NEM Labs olarak birlikte çalışarak; bu zorlu sürecin üstesinden gelmeyi hedefliyoruz.”

Daha önce yapılan açıklamalarda ise, NEM’in Vault Ltd. isimli şirket ile bir anlaşma imzaladığı ve bundan sonraki süreçte gönderimlerin güvenliği için bu iki şirketin birlikte çalışacağı belirtilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment