Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEO İlk 10’a Girdi

Eski adı Antshares olan NEO piyasa hacmi bakımından ilk 10 listesine girmeyi başardı. NEO’nun fiyatı geçtiğimiz günlerde %25.84‘lük bir artış yaşadı.

neo grafiği

NEO ilk 10’a girerken Bitcoin zirvesini korumaya devam ediyor.

Diğer Paraların Durumu

NEO artış yaşarken Bitcoin Cash hafif de olsa bir düşüş yaşadı. Ancak bu darbeye rağmen Bitcoin Cash piyasa hacmi listesinde 4.sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz haftalarda darbeler yiyen Ethereum güzel bir artış yakalamış durumda. ETH’nin fiyatı geçtiğimiz 24 saatte yaklaşık %4’lük bir artış yaşadı. Ethereum geçmişte ICO hackleri ve ağ problemleri gibi sorunlar yüzünden biraz değer kaybetmişti.

Bu hafta sonu fiyatını korumayı başaranlar arasında Ethereum Classic, Dash, NEM ve Litecoin bulunuyor.

NEO’nun Amacı Çin’in Ethereum’u Olmak

NEO’nun Çin’in Ethereum’u olma isteği epey zamandır biliniyordu. Son günlerde yaşadığı artış da bu hedefe ulaşma potansiyelleri olduğuna dair güzel bir işaret. Geçtiğimiz günlerde Çinli sertifika otoriteleriyle yaptıkları anlaşmalar ile epey adlarını duyurmuşlardı. Bunun yanında pek çok firmayla da ortaklık kurdular.

NEO’nun ilk 10 listesindeki pozisyonunu koruyup koruyamayacağı kesin değil. Yerini koruyup daha da değer mi kazanacak yoksa “Bir girip çıkacağız” dercesine kısa süre sonra tekrar liste dışı mı kalacak zaman içinde göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment