Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEO Kurucusu: Ethereum, Bitcoin’in Tahtını Devralabilir

2017 yılının sonlarına doğru büyük bir ivme yakalayan ve Ethereum’un Çin Şubesi olarak gösterilen NEO için, işlerin şu anda iyi gittiğini söylemek pek de mümkün değil. İlk 10 sıradaki yerini diğer kripto paralara kaptıran ve güzel dönemlerdeki hacminin çok daha düşük bir miktara düşmesini izlemek zorunda kalan NEO, şu anda değer sıralamasında CoinMarketCap’e göre 18. sırada.

NEO kurucu ortaklarından birisi olan Erik Zhang ise, yaptığı açıklamada hiçbir zaman NEO’yu Çin’in Ethereum’u olarak pazarlamadıklarını belirtirken, fiyata ya da toplam hacme ise, yine hiçbir zaman ilgi göstermediğini belirtti.

Zhang, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

”Biz hiçbir zaman Çin’in Ethereum’u olacağız gibi iddia ya da markalama çalışması yapmadık. Bu tamamen camianın söylediği bir şey oldu. Zaten ben kişisel olarak da bu tarz şeylere karşıyım.”

Ethereum’un kripto para piyasalarında gelecekte çok daha büyük bir rol üstleneceğine inandığını belirten Zhang, gelecekte Bitcoin’i geçebilme potansiyeli olan tek koinin Ethereum olduğunu belirtti.

Zhang, aynı zamanda NEO yatırımcısına da haberler verirken şunları söyledi:

”Şu anda geliştirme çalışmalarımız devam ediyor ve NEO’nun alt yapısını ve konsensus algoritmasını geliştirmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda ağ konusundaki iyileştirmeler konusunda da ciddi bir çalışma var ve hedef olarak kendimize bu yılın üçüncü çeyreğnii belirledik. Daha detaylı bilgileri, 16-17 Şubat’ta Seattle’da düzenleyeceğimiz Devcon etkinliğimizde paylaşmayı umuyoruz, şu anda çok heyecanlıyız.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment