Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEO, TRON ve Ontology Yatırımcılarının Yüzleri Gülüyor

Kripto para piyasasının geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde yaşadığı yükseliş özellikle NEO ve TRON’un işine yaradı.

Piyasadaki çoğu kripto para yüzde 5, yüzde 10 civarında değer kazanırken bu iki kripto para da yüzde 25’in üstünde artış yaşadı.

NEO ve TRX Fiyatları

Coinmarketcap verilerine göre NEO son yirmi dört saat içerisinde yüzde 25 oranında yükselerek 12 dolara kadar çıktı.

TRON fiyatı da buna benzer bir performans sergileyerek neredeyse yüzde 26 oranında yükseldi.

Bu iki kripto paradan herhangi birine birkaç gün önceden yatırım yapmış olan biri yatırımını yalnızca 2-3 gün gibi bir süre içerisinde yüzde 25 oranında artırmayı başarmış olurdu.

Neden Yükseliyorlar?

NEO ve TRON piyasadaki diğer kripto paralara kıyasla çok daha iyi bir performans sergiliyorlar.

Çin’in Ethereum’u olarak gösterilen NEO’nun doğrudan Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’in açıklamalarından etkilendiğini söyleyebiliriz. Çin Hükümeti geçtiğimiz birkaç gün içerisinde Blockchain ile ilgili videolar paylaşmaya, dijital paralarla ilgili yeni yasalar onaylamaya, Blockchain çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Tüm bu çalışmalar NEO fiyatının diğer kripto paralardan daha fazla etkilenmesine yol açtı.

Aslında Çin’deki bu gelişmelerden etkilenen bir diğer kripto para daha var: Ontology (ONT). Ontology de Çin merkezli bir Blockchain projesi olduğu için ülkedeki haberlerden olumlu yönde etkilendi ve yüzde 40 oranında değer kazandı.

TRON fiyatındaki bu artışı da Çin’deki gelişmelere bağlayabiliriz. Ancak TRON CEO’su Justin Sun’ın son zamanlarda yaptığı açıklamalar da TRON fiyatını harekete geçirmiş olabilir.

TRON’un yakın zamanda kurması beklenen bazı ortaklıklar TRON yatırımcılarını sevindirmiş olabilir. Bu ortaklıklar TRON’un fiyatını uzun vadede etkilemeye devam edebilirler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Fa
    Posted 28 Ekim 2019 - 09:37 09:37

    QTUM’dan haberiniz yok herhalde. 😀

Leave a comment