Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEO’nun Kurucusu Projenin Geleceğini Değerlendirdi

NEO’nun kurucusu, projenin genel gidişatı hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Da Hongfei konu hakkında verdiği demeçlerde NEO’yu Bitcoin ve Etehreum gibi kripto paralarla kıyasladı ve NEO’nun bazı özelliklerini değerlendirdi.

NEO Aralık 2017’de yaşanan yükselişle birlikte kayda değer oranda değer kazanmış ve 150 dolar seviyesinin üstüne kadar çıkmıştı.

Coinmarketcap verilerine göre NEO’nun şlimdik fiyatı ise yalnızca 7 dolar seviyesinde.

NEO’nun Geleceği

NEO projesi günümüzde bir kesim tarafından desteklenirken bir kesim tarafından ağır bir şekilde eleştiriliyor.

Bu eleştirilerin başlıca sebebi ise NEO’nun çok fazla merkezi olması ve yalnızca belli bir grup isim tarafından yönetilmesi. NEO kurucusu Hongfei bu durum hakkında şu yorumu yapıyor:

NEO’nun bu merkezi özelliklerini ortadan kaldırmak için gelecekte merkez, yapıyı bırakıp çok daha merkezsiz bir yapıya geçmeyi düşünüyoruz. Verimliliği sürdürebilmek için yine de bir nebze merkezi olmamız gerekebilir. NEO dünyadaki ilk Blockchain projesi değil. Hala büyük projelere yetişmeye çalışıyoruz.

Hongfei NEO’nun tam anlamıyla Bitcoin ve Ethereum gibi olmadığını ve bunlardan farklı özelliklere sahip olduğunu söylüyor. Hongfei ayrıca NEO’nun teknolojik anlamda hala atm anlamıyla gelişmediğini ve bu gelişimin sürecinin gelecekte devam edeceğini vurguluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment