Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Bir Stabil Kripto Para Çıktı: Arkasında Çok Tecrübeli İsimler Var

Global Currency Organization adlı bir kripto para girişimi, yaptığı açıklama ile Amerikan doları için geliştirilmiş bir stabil kripto para çıkardıklarını açıkladı. Digital USD adı verilen ve USDD kısaltmasına sahip olacak olan bu kripto paranın arkasında ise çok ünlü isimler var.

Daha önce JP Morgan, Intel ve Trust Token adlı firmalarda çalışan kişilerin oluşturduğu bu organizasyon, stabil kripto para modelini dünya genelindeki birçok iş ortağına açmak ve bu modeli onlarla paylaşmak istiyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan şirketin CEO’su Joe Vellanikaran, şunları söyledi:

”Amacımız, çıkaracağımız bu kripto paranın, bireysel traderlar tarafından çok fazla oranda kullanılması. Blockchain teknolojisinin bu alanda sahip olduğu tüm getirileri herkesle paylaşmak istiyoruz. Buna ek olarak USDD’nin sağlayacağı fayda ve getirileri, kurumsal taraftaki yatırımcılar ile de paylaşma amacını taşıyoruz.”

Kripto para sektöründe stabilize ve stabil kripto paraların öneminin her geçen gün daha da arttığını ifade eden başarılı isim, bu doğrultuda yapacakları çalışmalar ile Blockchain teknolojisinin nimetlerinden faydalanacaklarını da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment