Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Nervos Network’ü (CKB) Listeleyeceğini Duyurdu

Ticaret hacmi bakımından en büyük kripto para borsası Binance, Nervos Network (CKB) işlemlerini destekleyeceğini duyurdu. Nervos fiyatı duyurunun etkisi ile sıçrama yaşadı. CKB ne zaman ve hangi pariteler kapsamında platformda yer alacak? 

Önde gelen kripto para borsalarından Binance yayınladığı blog gönderisi ile Nervos Network’ü (CKB) listeleyeceğini duyurdu. Binance kullanıcıları 26 Ocak günü Türkiye saati ile 15:00 itibarıyla CKB işlemlerine başlayabilecekler. Nervos Network Binance borsasında CKB/BTC, CKB/BUSD ve CKB/USDT işlem çiftleri kapsamında listelenecek. Binance’in duyurusuna göre borsa kullanıcıları CKB için mevduat işlemlerine başlayabilirler.

Duyurunun da etkisi ile yükselişe geçen CKB fiyatı 0,0080 dolara dayandı. CKB bir günde %25, 1 ayda neredeyse %100 değerlendi. CKB için piyasa değeri 182.7 milyon doları bulurken, günlük ticaret hacmi ise 22.5 milyon dolara yaklaştı.

Nervos-network-ckb
CKB için 24 saatlik fiyat değişimini gösteren grafik. Kaynak

Nervos Network (CKB) nedir?

Nervos Network açık kaynaklı bir blockchain ekosistemi ve protokoller koleksiyonudur. Halka açık blockchain ekosistemi ile Nervos Network Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi ağların karşılaştığı zorlukları çözmeyi amaçlayan bir projedir. Nervos Network ağlara esneklik ve özelleştirilebilirlik gibi avantajlar sağlamayı hedeflemektedir.

Nervos, yeni bir kripto-ekonomi hedefi ile bir değer deposu olarak CKB tokenı piyasaya sürmüştür. CKB sınırsız arza sahiptir ve 26 Ocak 2021 itibarıyla dolaşımdaki arzı 26.6 milyardır. CKB BKEX, BitMax, Gate.io, KuCoin ve Hoo gibi platformlarda listelenmektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!