Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

New Jersey’i Takiben, Tennessee de Tüketicileri Steven Seagal Destekli ‘Bitcoiin’ Hakkında Uyarıyor

Tennessee Ticaret ve Sigorta Departmanı (TDCI) Menkul Kıymetler Bölümü, 22 Mart Perşembe günü, Tennessee’deki tüketicilere, ünlü Steven Seagal tarafından tanıtılan ve onaylanan kripto para birimi Bitcoiin veya Bitcoiin2Gen hakkında uyarılarda bulundu.

TDCI’nın uyarısı, New Jersey Eyaleti’nin, her iki eyalette de kayıtlı olmayan menkul kıymetleri teşvik ettiği bildirilen kripto para birimlerine karşı eylemlerini ele alıyor. New Jersey’in Menkul Kıymetler Bürosu, 7 Mart 2018 tarihli bir karar ve ihtarname yayınlayarak, menkul kıymet olarak sunulan Bitcoiin’in N.J.S.A 49:3 3-49 (m)’ye göre büroya kayıtlı olmayarak tanımladı.

Uyarıda, TDCI Yardımcı Komisyon Üyesi Frank Borger-Gilligan eyalet düzenleyicisi hakkındaki endişelerini paylaştı:

“Tam olarak anlamadığınız bir yatırıma giriş yapmak, işin sonunda sizin için kötü olabilir. Tennesee sakinlerini, düşündükleri yatırımlarla ilgili riskleri öğrenmek için her zaman kapsamlı araştırmalar yapmaya teşvik ediyoruz.”

Şubat ayında, Bitcoiin, bir basın açıklamasında Hollywood’da Steven Seagal’ın yeni koin için dünya çapında bir temsilci olduğunu ve aktörün Bitcoiin2Gen’e inananlardan olduğunu duyurdu. Daha önce ICO’lara ünlülerin katılımıyla ilgili uyarılar yayınlayan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), “Steven Seagal’in Bitcoiin yatırımlarının federal ve devlet menkul kıymetler yasalarına uygun olması gerektiğini” hükmetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment