Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

New York Merkezli Banka, Bitcoin Hizmeti Sunabilmek Amacıyla NYDIG ile Ortaklık Kurduğunu Duyurdu

New York Merkezli Flushing Financial Corporation şirketine ait Flushing Bank, 25 Ocak 2022 tarihinde bitcoin hizmetleri sunmak için önde gelen bitcoin şirketlerinden NYDIG ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Flushing Bank, bu hizmeti 2022’nin ilk çeyreğinde başlatmayı planlıyor. Ayrıca şirket bu anlaşmayla alakalı ayrıntılı açıklamayı web sitelerinden yapacağını duyurdu.

Dijital evrimin bir parçası olmak istediklerini ve tüketici talebi konusunda güncel kalmanın öneminin farkında olduklarını belirten Flushing Bank’ın CEO’su John R. Buran yaptığı açıklamada:

Çevrim içi bankacılık sağlayıcımız olan Q2 ile olan ilişkilerimiz doğrultusunda sürekli erişim sağlamak için NYDIG’in yenilikçi teknolojisini kullanarak müşterilerimize bitcoin alma, satma ve tutma imkanı sunacağız. Bu ortaklık sayesinde müşterilerimiz bitcoin işlemlerini güvenli bir şekilde yürütebilecek.

dedi.

NYDIG’in inovasyon şefi Partick Sells:

Flushing Bank’ı ve müşterilerini bitcoin’e davet etmekten heyecan duyuyorum.

dedi

Bitcoin’e olan ilginin hızla arttığını belirten Sells, NYDIG’in bankaların bu talebi karşılamaları için yardımcı olabilecek her türlü araç ve uzmanlığa sahip olduklarını ve Flushin Bank gibi ileri görüşlü kurumlarla birlikte “herkes için bitcoin” misyonlarını gerçekleştirme yolunda olduklarını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!