Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nexo’nun Kurucusundan Bitcoin İçin 100.000 Dolar Tahmini

Nexo’nun kurucusu ve yönetici ortağı Antoni Trenchev, Bitcoin fiyatının gelecek birkaç ay içerisinde 100.000 dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor. Trenchev’e göre fiyat yükselişe geçmeden önce, bir süre boyunca 33.000-40.000 dolar aralığında kalınması muhtemel. 

Cuma günü Bloomberg Markets’a katılan Antoni Trenchev, Bitcoin’in yakın tarihli düşüşünü değerlendirdi. Trenchev, piyasanın “sistemdeki kaldıraçları bitirmek için” bu düzeylere gerilediğini düşünüyor.

Bitcoin’in bir süre 33.000 dolar ile 40.000 dolar aralığında sıkışıp kalacağını öngören Nexo yöneticisi, “Londra’da bundan 10 yıl önce 20 sterlin olan yemek bugün 46 sterline mal oluyor.” diyerek, “hala enflasyonist bir atmosferde” yaşadığımızı söyledi.

Bitcoin’in “en kötü günleri geride bırakmış olmasını uman” isim, fiyatın bu atmosfer içerisinde yeniden yükselişe geçmeye başlamasını bekliyor. Kaldıraçlı hesapların yeniden çoğalacağını ve kripto para piyasasındaki kurumsal yatırımcı sayısının artacağını tahmin eden Trenchev’e göre Bitcoin’in 100.000 dolara yükselmesi, mümkün.

Nexo yöneticisine göre fiyatın yükselmesine katkıda bulunacak şeylerden biri, El Salvador’un Bitcoin’i yasal bir ödeme aracı olarak kabul etmesi olacak. Trenchev, bunun “ekonomisinin %20’si havale işlemlerinden oluşan bir ülke için” mantıklı olduğunu ve Latin Amerika’daki birkaç farklı ülkenin El Salvador’un izinden gidebileceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!