Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nexo CEO’sundan Bitcoin İçin 400 Bin Dolar İhtimali

Bloomberg’in programına konuk olan Nexo CEO’su Antoni Trenchev, Bitcoin fiyatı ve kurumsal yatırımcıların milyon dolar seviyesindeki yatırımları hakkında bazı yorumlar yaptı. CEO, programda bahsi geçen Guggenheim’ın BTC’nin 400 bin dolar olması gerektiği yorumuna katılarak “Bitcoin’in önünde yükselmek için çok fazla fırsat bulunuyor.” dedi.

Nexo CEO’su Antoni Trenchev, katıldığı Bloomberg programında 24 bin dolar seviyesini gören Bitcoin hakkında bazı yorumlarda bulundu. Sunucu Kailey Leinz, Trenchev’e Guggenheim’ın 400 bin dolarlık Bitcoin tahminini yorumlamasını istediğinde, Trenchev şu cevabı verdi:

BTC, bu fiyat hedefinden çok uzak değil. Biraz zaman alacaktır ancak bu fiyat seviyesi, Bitcoin’i altının toplam piyasa değeri ile aynı seviyeye getirecektir.

Yorumlarına devam eden CEO, Bitcoin’in altının daha iyi bir versiyonu olduğunu söyleyerek bu yılın başlarında BTC için yapmış olduğu fiyat tahminine değindi. Trenchev, orta vadede Bitcoin’in 50 bin dolar seviyesine ulaşacağını düşündüğünü belirtti.

Kurumsal yatırımlar Bitcoin’i destekliyor

Programın diğer sunucusu Guy Johnson, Trenchev’e kurumsal yatırımların Bitcoin rallisini desteklemeye devam edip etmeyeceğini sordu. Nexo CEO’su, şunları söyledi:

“Kesinlikle. Şu anda her şey Bitcoin’i destekler nitelikte. Uzun zamandır beklenen kurumsal benimsenme nihayet geldi. Milyarderler bile bu akıma kapıldı, hatta belki Elon Musk bile Bitcoin alacak. Bu sebeplerden ötürü Bitcoin için çok iyi şeyler olacağına inanıyorum.”

Nexo CEO’su, ABD’deki regülasyon konuşmalarının ve politik adımların Bitcoin fiyatına yansımadığını belirtti. Son olarak da Trenchev, 2021 yılında Bitcoin ve altın gibi diğer kıt varlıkların fiyat yükselişinin daha fazla görüleceğine inandığını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!