Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nexo (NEXO), İlk Kripto Para Kredi Kartı İçin MasterCard ile Ortaklık Kurdu

Kripto para borç sağlayıcısı Nexo, MasterCard ve DiPocket ile ortaklık kurarak ilk kripto para kredi kartını piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Nexo’nun yaptığı açıklamada, müşterilerinin kripto varlıklarını satmadan harcama yapabilecekleri ilk kripto para kartını piyasaya sürdüğünü duyurdu. Nexo, MasterCard ve DiPocket gibi ödeme sağlayıcılarıyla iş birliği yaparak dünya çapında 92 milyondan fazla ticaret sitesine erişim sağladığı belirtti.

Nexo Card olarak adlandırılan yeni kartın, kripto para cüzdanlarınızda bulunan varlıkları teminat olarak kullanmaya izin vereceği belirtiliyor. Nexo Card ile yalnızca bitcoin, ethereum ve tether gibi market değeri bakımından büyük kripto paralarla değil birçok kripto parayla harcama yapılabilecek.

Nexo’nun yaptığı duyuruya göre, kredi kartı için herhangi bir aylık/yıllık ücret ödenmeyecek ve sıfır maliyetle alışveriş imkanı sunacak. Ayrıca kredi kartı hem dijital hem de fiziksel şekilde elde edinilebilecek.

Nexo müşterilerinin, her alışverişte bitcoin ve Nexo’nun yerel token’ı NEXO olarak harcamalarının yüzde 2’sini geri alabileceği belirtildi. Kredi kartında Apple Pay ve Google Pay entegrasyonu sağlanacak ve müşteriler mobil cüzdanlarına Nexo Card’larını ekleyebilecek.

Nexo, müşterilerin kripto paralarının itibari para değerinin %90’ına kadar harcama yapabileceğini açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!