Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NFT Mint’leme Ücretini İade Edeceğini Söyledi, Binlerce Kişi Toplandı

Twitter’da artchick.eth isimli bir kullanıcı 10.000 parçalık NFT koleksiyon projeleri için proje sahiplerinin mint’leme ücretlerini geri iade etmesi fikrini öne sürerek, bunun oldukça etkili bir reklam ve yayılım kampanyası olacağından bahsetti.

artchick.eth‘nin paylaşımı sonrasında Fluffy Polar Bears NFT koleksiyonun (59 ETH Hacim) kurucu ortağı olan Sibel (sibeleth) bu fikri Twitter hesabı üzerinden hayata geçirecek bir adımda bulundu. Attığı tweet’te yeni bir proje geliştirdiğini ve projenin 5.000 adet NFT‘den oluşacağını söyledi. Projeye katılacak kullanıcıların mint‘leme (NFT oluşturma) ücretlerini geri iade edeceğini belirtti.

“Yeni proje, 5 bin adet NFT, ücretsiz mint, yarın mint’leme. Mint’leme sonrasında 0,01 ETH’lik geri ödeme alacaksınız. İlk 5.000 yorum yapan kişi onay listesine alınacak.”

Paylaşımın ardından gelen yüksek etkileşim sonrasında “bir şakaydı ancak gerçeğe dönüşmek zorunda kaldı” açıklamasında bulundu ve bir Discord sunucusu oluşturarak ilk katılan 5.000 kullanıcının dahil edileceğini ifade etti. Sunucuya kısa sürede binlerce kişi katılım gösterdi.

Başlattığı bu kampanya ile 100.000 dolar harcama yapacağından dolayı insanlar tarafından tepki alan Sibel, yaptığı paylaşımda olumsuz yorumlara katılmadığını ve hiçbir 50 ETH‘nin kendisini bu kadar mutlu edemeyeceğini söyledi.

Ayrıca bahsi geçen NFT koleksiyonun Twitter hesabı şimdiden 40.000 takipçiye Discord kanalı ise 70.000 kişiye ulaşmış durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!