Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NFT Platformu Mintable, Immutable X’i Entegre Ediyor

2018’de piyasaya sürülen bir NFT pazar yeri olan Mintable, kullanıcılarına anında ticaret onayı veren ve saniyede 9.000 işlem gerçekleştirebilen Immutable X (IMX)’i entegre ediyor.

Immutable X, ethereum tabanlı Non-fungible token (NFT) ticareti için işlem ücreti alınmayan bir katman-2 protokolüdür. Immutable X’in amacı, NFT ticaretini ve oluşturulmasını (mint edilmesini) daha kolay hale getirmektir.

Mintable Twitterdan paylaştığı gönderide:

Katman-2 protokolü olan İmmutable şu anda Mintable’de kullanılabilir durumdadır. Hesap açıp, etherlerinizi yatırın ve hiç bir ücret ödemeden işlem yapın.

dedi.

Platformun, Immutable X entegrasyonuyla birlikte, işlem ücreti ödemeden sadece bir işlemle birden fazla NFT oluşturma ve kredi kartı ile satın alımlar dahil olmak üzere Mintable kullanıcıları için mevcut olan tüm işlemleri güçlendireceği düşünülüyor.

Mintable’ın operasyon şefi Jiawen Ngeow:

Bu ortaklık, Mintable’ı  NFT’leri alıp, satmak için en erişilebilir ve uygun maliyetli pazar yeri yapma vizyonumuza bir adım daha yaklaştırmaktadır.

dedi.

Immutable’ın kurucu ortağı Robbie Ferguson, Mintable ile işbirliği hakkında: “Bu ortaklık, gelişmekte olan Immutable X ekosistemimize çok iyi bir katkıdır. NFT topluluklarının olduğu her yerde olmak istiyoruz ve Mintable’ın hedefleri bizi heyecanlandırıyor.” dedi.

 

 

 

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!