Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NFT Platformu Refinable, Binance Smart Chain’de Token Dağıtacak

NFT platformu Refinable, Polkastarter IDO’su ile Binance Smart Chain’de hayata geçmeye hazırlanıyor. Refinable, IDO gününde 180.000 dolarlık token dağıtacak.

Binance ve YouTuber Mr.Beast’in desteklediği NFT platformu Refinable, Polkastarter’da sadece Binance Smart Chain ile uyumlu olacak şekilde gerçekleşen ilk IDO (initial DEX offering) olacak. Refinable, PancakeSwap’te native tokenı FINE’ı listeleyecek. Token listelemeden önce ise iki havuzda FINE token dağıtacak.

Token satış detayları

Refinable, toplam arzı 500 milyon olan FINE tokenın 180.000 dolarlık kısmını iki havuzda dağıtmayı planlıyor. Her bir kullanıcı, maksimum 180 dolarlık token alabilecek. Token, aşamalı olarak önce 0,03 ve ardından 0,033 dolardan satışa çıkacak.

Polkastarter ile BSC’ye daha fazla proje sunulabilir

Polkastarter kurucu ortağı ve CEO’su Daniel Stockhaus, Polkastarter’ın BSC topluluğunun kullanımına açılmasından heyecan duyduklarını dile getirdi. Ona göre, Refinable IDO’su BSC ekosistemine daha fazla proje sunmada ilk adımı temsil ediyor.

Polkastarter, mart ayında yaptığı duyuruda IDO’ları daha erişilebilir hale getirmek için Binance Smart Chain ile entegrasyon kurduğunu açıklamıştı. Polkstarter IDO’ları, böylece hem Ethereum hem de BSC’de aynı anda hayata geçme fırsatı buldu. Ayrıca, Polkastarter’ın native tokenı POLS 31 Mart’tan beri BSC’de kullanılıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!