Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NFT Platformu Token Dağıtımını Gerçekleştirdi: 100 Bin Dolara Varan Airdrop!

Merkeziyetsiz NFT pazar yeri SudoSwap, uygun kullanıcılarına yerel token’ı SUDO için airdrop dağıtımlarını tamamladı.

NFT piyasasına yakın zamanda giriş yapan SudoSwap, katılım şartlarını yerine getiren kullanıcıları için airdrop dağıtımını yaptı. Ekip tarafından resmi Twitter hesaplarında yapılan açıklamada, dağıtılan tokenların henüz transfer edilemeyeceği vurgulandı.

SudoSwap üzerinde erken dönem likidite sağlayanlara ve Xmon NFT koleksiyon sahiplerine gönderilen bu airdrop, sosyal medyadaki yorumlara göre birçok kullanıcıyı mutlu etti. SUDO airdrop’u kazanan kullanıcılardan bazıları 100.000 doların üzerinde kar elde ettiği belirtildi.

Öte yandan elinde en az 300 bin adet SUDO bulunduran kullanıcıların yönetişim oylamalarında söz sahibi olacağını ve on-chain teklifler oluşturabileceğini açıklayan ekip, token’ın kullanım alanlarının önümüzdeki süreçte geliştirileceğini vurguladı.

SudoSwap ayrıca elinde Xmon NFT koleksiyonunun bir parçasını bulunduran kullanıcılara özel bir şans tanıdı. SudoSwap’in kurucu ekibi tarafından oluşturulan bir NFT koleksiyonu olan Xmon koleksiyon sahiplerine özel dağıtılan XMON tokenları stake eden kullanıcılar NFT başına 10 bin adet SUDO kazanabilecekler.

Bununla birlikte yapılan açıklamaya göre XMON tokenlarına sunulan stake hizmeti için kilitli kalma süresi üç aydan bir aya indirildi. Airdrop dağıtılmadan önce 15 Ethere kadar yükselen Xmon NFT taban fiyatı airdrop işlemlerinin ardından 7,5 Ethere kadar geriledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!