Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NFT Platformunun Kilit Açımı Bu Altcoin’i Vurdu: Yüzde 85 Düşüş!

Merkeziyetsiz NFT pazar yeri SudoSwap’ın kilit açılımı programının sona erdirmesiyle birlikte Xmon (XMON) fiyatı %85 değer kaybetti.

SudoSwap’ın üzerindeki XMON staking etkinliğinin sona ermesiyle birlikte token kilit açılışı gerçekleşti. Bir anda milyonlarca token’ın kilidinin açılması XMON fiyatında %85‘lik düşüş getirdi. Kullanıcılar, ocak sonunda SudoSwap üzerinde erken dönem likidite sağlayanlara ve Xmon NFT koleksiyon sahiplerine gönderilen SUDO tokenları, airdrop olarak almışlardı.

SudoSwap ayrıca elinde Xmon NFT koleksiyonunun bir parçasını bulunduran kullanıcılara bu airdrop süreci sonrasında özel bir şans tanıdı. SudoSwap’in kurucu ekibi tarafından oluşturulan bir NFT koleksiyonu olan Xmon, koleksiyon sahiplerine özel dağıtılan XMON tokenları stake eden kullanıcıların NFT başına 10 bin adet SUDO kazanabilecekleri belirtilmişti. Sunulan bu yüklü stake fırsatıyla birlikte XMON üzerinde ciddi bir talep oluşmuştu ve fiyat bir gün içerisinde 19.000 dolardan 43.000 dolara sıçramıştı.

O dönemde kitlenen yüklü miktardaki XMON’un kilitleri aynı anda açılınca hem XMON fiyatında hem de SUDO fiyatında sert düşüşler yaşandı.

CoinGecko verilerine göre kilit açım işlemiyle birlikte %85 değer kaybeden XMON 24 bin 400 dolar seviyesinden 3 bin 237 dolara geriledi. Bu denli olmasa da güçlü bir satış baskısıyla karşılaşan SUDO ise %12 düşüş yaşayarak 2,09 dolar seviyesinden 1,84 dolara geriledi. XMON 4.305 dolardan SUDO ise 1,89 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!