Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nic Carter: Kripto Para Sektörünün Durumu Çok Vahim

Coin Metrics’in kurucusu Nic Carter, kripto para sektörünün ahlaki açıdan “çökmüş” durumda olduğunu düşünüyor.

Bir yatırım şirketi olan Castle Island Ventures’ın ortaklarından ve Coin Metrics adlı kripto para şirketinin kurucularından olan Nic Carter geçtiğimiz günlerde kripto para sektörü hakkında konuştu.

Geleneksel finans sektörüyle kripto para sektörü arasında bazı kıyaslamalar yapan Carter, kripto para sektrönünü günümüzdeki durumunun içler acısı olduğunu düşünüyor. Kendisi bir kripto para şirketi yöneten Carter’ın konu hakkındaki yorumları pek çok kullanıcının tepkisini çekti.

Konu hakkındaki yorumlarını Twitter hesabından paylaşan Carter, şu yorumu yapıyor:

“Kripto para sektörünün ne kadar çökük durumda olduğunu düşünüyorsunuz bilmiyorum ama size açıkça söyleyebilirim ki durum çok daha kötü.”

Carter’a göre kripto para sektörü her ne kadar geleneksel finans sisteminden ayrıymış gibi görünse de aslında onunla arasında ciddi benzerlikler bulunuyor. Öyle ki Carter, kripto para sektörünün aslında diğer finans sistemlerini andırdığını söylüyor:

“Kripto para destekçileri geleneksel finans sistemine karşı çıkıyorlar ama gelin görün ki o sistemlerin bire bir aynısı olan, yine ahlaki açıdan çökük bir sistem yaratıyorlar.”

Carter’ın bu yorumları kripto para kullanıcıları tarafından ağır tepki gördü. Pek çok kullanıcı Carter’ı bu şekilde konuştuğu için kınarken Carter kendisine gelen bu tepkilere de yanıt verdi. Carter son olarak kripto para sektörünün adeta bir “şarlatan mıknatısına” döndüğünü ve sektördeki pek çok kullanıcının bilgisiz olduğunu öne sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment