Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nouriel Roubini: Kripto Para Balonu Bu Sefer Kesin Patladı

Bitcoin hakkındaki eleştirileriyle tanınan Nouriel Roubini, kripto para piyasasında yaşanan düşüş hakkında yeni açıklamalar  yaptı.

Ünlü ekonomist Roubini, Twitter üzerinden bir gönderi paylaşarak Bitcoin fiyatındaki düşüş hakkında konuştu.

“Balon Patladı”

Kripto para piyasasında yaşanan düşüş, piyasa hakkında yeni yorumların yapılmasına yol açıyor. Tom Lee gibi bazı isimler piyasadaki düşüşün Bitcoin’i öldürmeye yetmeyeceğini düşünürken Nouriel Roubini gibi isimler balonun kesinlikle patladığına inanıyorlar.

“Bitcoin (20 binden 4 bine düşüp) yüzde 80’lik bir düşüş yaşamışken, diğer kripto paralarda yüzde 80-99 oranında düşüş görülürken diyorum ki kripto para balonu artık kesin olarak patlamıştır. Haklı çıkmış oldum. Twitter’daki pis kripto para muhabbetinden birkaç günlüğüne uzaklaşacağım. Yobazları ikna etmeye çalışmak tam bir zaman kaybı.”

Nouriel Roubini, kripto para piyasasıyla ilgili birkaç gündür çeşitli açıklamalar yapıyor. Geçtiğimiz gün paylaştığımız haberde Roubini’nin yine bu hafta içerisinde yaptığı bazı yorumları paylaştık. Roubini, kripto para piyasasının düşüşe geçmesiyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

”Mazoşist olmayan herkes bütün BTC’lerini şu an dumplayacaktır”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment