Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Novogratz İddialı: Bitcoin Yeniden 20 Bin Doları Görecek

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz Bitcoin fiyatıyla ilgili olumlu bir tahminde bulundu.

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz gece gelen PayPal haberiyle birlikte hızla yükselmeye başladı ve 9 bin 800 dolar seviyesine kadar çıktı. Şu an için 9 bin 600 dolar seviyesine çekilen Bitcoin’in bir sonraki durağının neresi olacak belli değil. Fakat Michael Novogratz bu durağın yukarı yönlü olacağını düşünüyor.

Hedef Verdi

Kripto para dünyasının ünlü isimlerinden Novogratz, CNBC’den tanıdığımız Kelly Evans ile konuştu. Novogratz katıldığı program sırasında kripto para piyasasının gidişatını ve özellikle Bitcoin’in geleceğini değerlendirdi. Novogratz bu sırada Bitcoin fiyatıyla ilgili bir tahminde de bulundu.

Novogratz’in bir Bitcoin boğası olduğunu, genelde Bitcoin’in lehine yorumlar yaptığını zaten biliyoruz. Kendisi bu seferki yorumlarında da benzer bir tavır sergiledi ve Bitcoin’in kısa süre içerisinde 10 bin dolar barajını aşacağını söyledi. Fakat Novogratz’e göre Bitcoin bununla kalmayıp “14 bin dolara, ardından 20 bin dolara” çıkacak.

Novogratz’in görüşlerine göre Bitcoin fiyatının bu kadar yükselmesini sağlayacak olan şey dünya ekonomisinde yaşanan gelişmeler. Kendisi bu noktada özellikle ABD Merkez Bankası’nın (Fed) geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde izlediği politikalara ve ekonomiye ne kadar para enjekte ettiğine dikkat çekiyor. Ünlü yatırımcı, zamanla daha fazla insanın kripto para yatırımı yapacağına ve Bitcoin fiyatının bu sayede yükseleceğine inanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment