Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NYDIG Bitcoin (BTC) Alımına Hazırlanıyor: Kurumsal Müşterilerinden 720 Milyon Dolar Topladı

Kurumsal düzeyde müşterilere Bitcoin (BTC) yatırım hizmeti veren NYDIG şirketi, 720 milyon dolarlık Bitcoin almaya hazırlanıyor.

Yakın zamanda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açıklanan belgeye göre NYDIG, kısa süre önce kurumsal dijital varlık fonu için 720 milyon dolar topladı. Sadece 59 yatırımcının katıldığı fon, varlıklı bireyler veya şirketlerin her birinden ortalama 12 milyon dolarlık yatırım aldı.

Öte yandan NYDIG şirketinin CEO koltuğunda oturan Robert Gutmann ve Başkan Yan Zhao geçtiğimiz günlerde şirketten ayrıldıklarını bildirmişti. Dostane ve planlı bir şekilde ayrıldıklarını belirten CEO, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Şu ana kadar başardığımız her şeyden gurur duyuyorum ve inanılmaz NYDIG ekibinin önümüzdeki yıllarda ve on yıllarda neler başaracağını görmek için sabırsızlanıyorum.

Bitcoin fiyatı her ne kadar dünya çapındaki kriz ile birlikte düşüş eğiliminden kurtulamamış olsa da gerek büyük çaplı gerek küçük çaplı yatırımcıların ilgi odağında olmaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!