Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NYDIG Açıkladı: Varlık Fonları Bitcoin’i İnceliyor

Bitcoin şirketi NYDIG’in CEO’su Robby Guttman, varlık fonları ile görüşme halinde olduklarını açıkladı. Varlık fonlarının, sürecin olumlu ilerlemesi halinde piyasaya yüklü miktarda sermaye getirebileceği düşünülüyor.

NYDIG CEO’su Robby Guttman, dün Raoul Pal ile bir araya gelerek kripto para piyasasında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Guttman, bazı şirketlerin alternatif yatırım arayışlarına girdiğini açıkladı.

Yönetimi altında 3 milyar dolar bulunduran şirket, bu ayın başında Morgan Stanley, New York Life gibi isimlerden 200 milyon dolar yatırım aldığını açıklamıştı.

Varlık fonlarıyla görüşmeye başladılar

169 yıllık sigorta şirketi MassMutual, Aralık 2020’de 100 milyon dolarlık Bitcoin yatırımı yaptı. ABD’deki “emeklilik ve sigorta şirketleri”, bu gelişme sonrası Bitcoin’i incelemeye başladı. NYDIG CEO’su, son dönemde bu gibi şirketlerle “birlikte çalışmaya başladıklarını” açıkladı.

Bitcoin’e ilgi gösterenler yalnızca sigorta şirketleri değil. Raoul Pal’in sorusunu yanıtlayan Guttman, varlık fonlarıyla da iletişime geçmeye başladıklarını açıkladı.

“Girdiler mi büyük giriyorlar”

Hem Raoul Pal hem Robby Guttman, varlık fonlarının kripto para piyasasında büyük bir değişime yol açabileceği görüşünde. Guttman, “Varlık fonları (bir pazara) girdiler mi, büyük giriyorlar.” derken, Pal Guttman’ın açıklamasını şöyle yanıtladı:

“Bu sektörün içinde olmayan çoğu insan, işin bu boyutunu bilmiyor. Ama varlık fonları işin içine girdi mi… Varlık fonları devasa oluyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!