Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Haberiyle Yüzde 30 Kazandıran Ocean Protocol (OCEAN) Nedir?

Binance bu sabah itibarıyla kullanıcılarına Ocean Protocol’ü (OCEAN) listelediğini açıkladı. Ocean Protocol fiyatında bu duyuruyla birlikte bir yükseliş bekleniyordu. OCEAN bu beklentileri karşıladı ve %50’den fazla değer kazandı. Peki Binance haberiyle yatırımcıların radarına giren OCEAN Coin nedir?

Dünyanın en önemli kripto para borsalarından biri sayılan Binance, bu sabah internet sitesinden yaptığı resmi açıklamayla Ocean Protocol’ü (OCEAN) listelediğini duyurdu. Bu açıklamanın ardından OCEAN fiyatı 0,40 dolar bandından, kendi rekorunu kırarak, 0,69 dolara kadar çıktı. Şu an piyasa değeri 224.470 dolar sularında olan OCEAN, en değerli kripto paralar listesinde kendine 66. sırada yer buldu.

Listeleme duyurusunu kendi Twitter hesabı üzerinden de paylaşan OCEAN, Binance CEO’su Changpeng Zhao’ya ve ekibine de teşekkür etmeyi unutmadı. Binance kullanıcıları Ocean Protocol’ü şimdilik OCEAN/BTC, OCEAN/BNB ve OCEAN/BUSD pariteleri üzerinden alıp satabilecekler. Binance bunların yanı sıra 19 Ağustos’ta OCEAN/USDT paritesini de açacak.

Ocean Protocol (OCEAN) Nedir?

Ocean Protocol Foundation Singapur merkezli kar amacı gütmeyen bir vakıftır. Genel olarak arkasındaki ekibin görevi protokole ve platforma açık erişim sağlamak, uzun vadeli yönetim, topluluk ve ekosistem oluşturmak ve sağlanan fonları yönetmektir. Vakıf, Ocean Protocol’ü geliştirmesi için ex Pte Ltd ve Bigchain DB GmBH ile bir iş birliği içindedir.

Ocean Protokol veri ve hizmetlerin aynı anda güvenli bir şekilde paylaşılmasına ve satılmasına izin vermek için iç içe geçmiş bir çerçevedir. Ticaret, teknik ve yönetim gibi birçok alanda kullanılabilir.

OCEAN kendini bir dizi tüketim gereksinimleri için veri, depolama, hesaplama çözümleri ve algoritmalar ortaya koyan bir dijital varlık olarak tanımlar. Hizmetlerinde kaliteyi ve saygınlığı esas alan OCEAN; Sybil saldırılarına karşı da koruma sağlamaktadır. OCEAN verileri özellikle yapay zeka uygulamalarının kullanımına uygun hale getirmeyi hedefler. OCEAN bunu yaparken verilerin güvenli ve şeffaf bir şekilde paylaşılmasına olanak sağlayan blockchain tabanını kullanır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment