Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ödeme Devi Mastercard ve Polygon’dan Yeni Ortaklık

Küresel ödeme devi Mastercard ve Polygon (MATIC) müzisyenlere özel bir web3 programı için yeni bir ortaklığa imza attı.

Mastercard 7 Ocak tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı blog yazısında, müzisyenlerin kariyerlerini Web3 aracılığıyla geliştirmelerini sağlamak adına Polygon tabanlı bir hızlandırıcı program başlatacağını duyurdu. Ödeme devi program kapsamında, dünyanın dört bir yanında gelişmekte olan 5 müzisyeninin Web3 ekosisteminde kendi müzik markalarını kurmalarına yardımcı olacak danışmanlarla buluşturacak. Pek çok eğitime ve seminere katılarak Web3 ekosisteminde bir sanatçı olarak var olmanın imkanlarını keşfedecek.

Mastercard tarafından türünün ilk örneği olarak tanımlanan program sanatçılara özel etkinliklere, müzik yayınlarına ve workshoplara katılma gibi olanaklar sağlamanın yanı sıra kendi NFT’lerini basma, markalarını yaratma ve sahiplenmeyi öğretecek.

Yaz aylarına doğru başlayacağı duyurulan program, canlı bir sanat gösteri ile sona erecek. Mastercard bunlara ek olarak program kapsamında hayranlar için de çeşitli içerikler üretecek ve Music Pass adlı bir NFT koleksiyonu piyasaya sürecek. Koleksiyon sahipleri özel eğitim içeriklerine ve iş birlikleri sonucunda avantajlara erişim sağlayabilecek.

Polygon Studios CEO’su Ryan Watt konu hakkında yaptığı açıklamada, Web3’ün hayran kitlesi oluşturabilen sanatçılar için kendilerini ifade etmelerine ve kendi şartlarında bağlantı kurmalarına olanak tanıyarak onları güçlendirme potansiyeline sahip olduğunu öne sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!