Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKCoin 5 Yeni Kripto Para Listemelesi İle Büyümeye Devam Ediyor

Ünlü kripto para borsası OkCoin, trade hizmetlerinin Amerika’da yaymaya devam ediyor. Borsa, son olarak 20 adet ABD eyaletinde daha hizmet vermeye başladı. Şirket tarafından yaklaşık 1 hafta önce yapılan yazı açıklamada, OKCoin’in Alaska, Arizona, Colorado, Idaho, Illinois, Indiana, Kansas, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Missouri, Montana, Nevada, New Jersey, Tennessee, Texas, Utah ve Wisconsin eyaletlerinde hizmet vereceği bildirilmiş ve gelişmelerin devam edeceği vurgulanmıştı.

Haberin üzerinden tam 1 hafta sonra ise, OKCoin ABD platformlarına beş yeni kripto para listelemesi yaptığını duyurdu. Cardano, Ripple, Stellar Lumens, 0x, Zcash gibi önemli kripto para birimleri artık OKCoin tarafından ABD vatandaşlarının kullanımına açık hale getirilecek. Firma söz konusu ABD genişlemesini yaklaşık bir kaç ay önce Kaliforniya’dan başlayarak buralara kadar getirdi.

Borsa beş kripto para biriminin ilk olarak Bitcoin, Ether ve ABD doları paritelerine sahip olacağını belirtti. Ancak itibari para ile olan alım-satım işlemleri ilk olarak sadece Kaliforniya vatandaşlarına açık olacak. Kripto – kripto işlemleri ise Kaliforniya’nın yanı sıra yukarıda belirtilen 20 eyalet içerisinde de kullanıma sunulmakta.

OKCoin ABD CEO’su Tim Buyn, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

”Bu beş yeni kripto para birimini ve onları kullanan yeni toplulukları ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Platformumuz kullanışlılık, değer ve uygulanabilir kullanım alanları sunan tokenleri getirmeye devam edecektir.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment