Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Okcoin CEO’su Açıkladı: Bitcoin Boğa Koşusunu Tetikleyecek 3 Faktör!

ABD merkezli kripto borsası Okcoin CEO’su Hong Fang, Bitcoin (BTC) ve kripto para piyasası için olası bir boğa koşusunu başlatabilecek üç faktörü sıraladı.

Hong Fang Kitco News ile yaptığı yeni bir röportajda, mevcut merkezi para sistemlerinin başarısızlıklarına çözüm getirecek niteliklerin sıradaki boğa koşusunun ateşleyici gücü olacağını belirtti. Üç ana faktör üzerinde duran Fang, kripto para piyasasına olan ilginin zamanla artacağını ifade etti.

İlk olarak, El Salvador ve Orta Afrika Cumhuriyeti gibi birkaç ülkenin parasal sistemlerini Bitcoin ile test ettiğine değinen Fang, bunların arasına daha fazla ülkenin katılacağını ve alışık olduğumuz finansal sisteme sunulacak bu tür yenilikçi faktörlerin kripto sektörüne duyulan ilgiyi arttıracağını söyledi.

Bir diğer faktör olarak halving (yarılanma) döngüsünü işaret eden Fang, bu döngülerin fiyat artışı noktasında önemli bir katalizör olduğunu ifadelerine ekledi.

Bitcoin’in bir halving döngüsü var. Geçmiş kripto döngülerinin bir şekilde Bitcoin yarılanma döngüsüyle çakışması tesadüf mü bilmiyorum ama bu da başka bir katalizör olabilir.

Fang son olarak, içinde bulunduğumuz ayı sezonu süresince oluşturulan kaliteli projelerin yatırımcılar tarafından fark edilmeye başlanacağını ve bunun artan bir ilgiyi beraberinde getireceğini açıkladı.

Geçtiğimiz boğa piyasasının bir başka nedeni de bana göre birçok geliştiricinin son ayı piyasasında yaptıklarıydı. Aynı şekilde şuan üretilen kaliteli projelerin bir başka boğa piyasasını tetikleme potansiyeli taşıdıklarını düşünüyorum.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!