Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKCoin, TRX’i Platforma Ekledi, TRX Vadeli İşlemleri Başlıyor

OKEx borsasının başındaki isimler tarafından kurulan vadeli işlemler platformu OKCoin, portföyünü TRX ile genişletti. OKEx’den ayrıldığı en kritik nokta, ABD’li vatandaşlara hizmet verebilme yetkisi olan platform, TRON’un vadeli işlemlerinin bugünden itibaren platformda olacağını duyurdu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan OKCoin CEO’su Tim Byun, TRX’in senet olmadığını ifade ederken, OKCoin’in listeleme sürecinde yaptığı testlerin ve dikkat ettiği şeylerin hepsinin, TRX’in uygunluğunu gösterdiğini iddia etti. Byun, şunları söyledi:

”Öncelikle şunu söylemem gerekir ki, biz tamamen ABD’nin konu ile ilgili çizdiği yasal sınırların içerisinde hareket eden bir şirketiz. Amerika dışında operasyon merkezimiz olsa da, Amerikan vatandaşlarına hizmet veriyoruz. Bu sebeple regülasyonlar konusunda geride kalmamak ya da yanlış bir şey yapmamak için hukuk ve uyum departmanlarına çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. O sebeple hukuk ekibimiz, listeleyeceğimiz ürünün hisse senedi olup olmadığı konusunda çok detaylı bir süreç yürütüyor ve ancak bu çalışmanın sonucunda nihai bir karara varıyoruz.”

Lisansımız olmadığından ötürü hisse senedi vadeli işlemlerini açamayız ve şunu da açıkça belirtmeliyim ki, TRX hiçbir özelliği ile bu tanıma zaten uymuyor.

Byun, TRON ekibinin vizyonuna hayran kaldıklarını ve ekibin, yaptıkları görüşmelerde kendilerini etkilediğini de ifade ederken, platformun artık tokenlere ev sahipliği yapabildiğinin farkında olduklarını ancak bu durumun; TRON merkezli kripto paraları gelecekte listeleyecekleri anlamını ise taşımadığını, açık bir dille söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment