Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx CEO’sundan Geçen Hafta Yüzde 125 Değer Kazandıran Dogecoin’e Övgüler

OKEx CEO’su Jay Hao son günlerin popüler kripto paralarından Dogecoin ile ilgili olumlu açıklamalarda bulundu.

410 milyon dolarlık piyasa değeriyle en büyük 34.kripto para olan Dogecoin geçtiğimiz hafta kendisinden epey bahsettirdi. Birkaç gün önce popüler bir TikTok kullanıcısının insanlara Dogecoin’i tavsiye etmesiyle değer kazanmaya başlayan DOGE, kısa süre içerisinde 0.0023 dolardan 0.0052 dolara kadar yükseldi.

14 günlük Dogecoin grafiği, Coingecko

OKEx CEO’sundan Övgüler

Sektörün önde gelen borsalarından biri olan OKEx’in CEO’su Jay Hao, Cointelegraph’a verdiği demeçlerde Dogecoin hakkında konuştu. Hao çoğu kişi tarafından şaka amaçlı kullanılan Dogecoin’in aslında gayet başarılı bir kripto para projesi olduğunu düşünüyor.

Dogecoin 2013 yılında Litecoin ağında yapılan bir hard fork sonucunda ortaya çıktı. O zamandan beri genelde bahşiş amacıyla kullanılan Dogecoin’i özellikle Reddit ve Twitter gibi platformlarda sıkça görmek mümkün. İnsanlar Dogecoin’i genelde küçük miktarlarda bahşişler vermek için kullansalar da Hao bunun büyük bir başarı olduğuna inanıyor. Öyle ki Hao Dogecoin’in şu ana dek “oldukça sağlıklı bir gelişim” gösterdiğini söyleyerek onun uzun süredir aktif bir şekilde kullanıldığına vurgu yapıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment