Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Borsa OKEx 8 Yeni Kripto Para Listeledi: Hepsi DeFi!

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan OKEx dün, umut vadeden 8 DeFi tabanlı tokenı listeleyeceğini duyurdu. Bir gün içinde 8 tane oracle, sabitkoin ve likidite sağlayıcısı projeye destek veren OKEx’in bu hamlesi, borsanın DeFi’ye olan bağlılığını pekiştirmesi olarak yorumlandı.

OKEx kendi resmi sitesinden dün yaptığı açıklamaya göre, Band Protocol (BAND), JUST (JST), REN (REN), Reserve Rights (RSR), Yearn.finance (YFI), Nexus Mutual (wNXM), YFII.finance (YFII) ve Tellor (TRB) tokenlarını listeledi. Bu 8 DeFi tabanlı dijital para birimi için Tether, Bitcoin ve Ethereum pariteleri dün itibarıyla OKEx’te yerini aldı; para çekme işlemleri ise 31 Ağustos’tan itibaren mümkün olacak.

Dünya genelindeki OKEx kullanıcıları eklenen bu 8 yeni token ile birlikte 27 farklı DeFi tokenı ile işlem yapabiliyorlar. Borsa daha önce, son zamanların popüler platformu Polkadot ekosisteminin ilk projesi olan Mantra DAO’nun OM tokenını ve DeFi’nin açık kaynaklı Decentralised Information Asset (DIA) projesini de kullanıcıları için listelemişti.

Aynı gün içinde bu kadar çok sayıda kripto paranın listelenmesi borsalar için nadir bir durum olmakla birlikte bu hamle, piyasa uzmanlarınca OKEX’in hızlı aksiyon alma başarısı ve kullanıcı taleplerine uyum sağlama yeteneğinin bir göstergesi olarak yorumlanıyor.

OKEx CEO’su Yüksek Potansiyelli DeFi Projelerinin Destekçisi

OKEx son yaptığı 8 listeleme ile DeFi alanında lider borsa rolünü üstlenmeye devam ediyor. Yeni eklenen 8 dijital para hakkında yorum yapan OKEx CEO’su Jay Hao, DeFi piyasasındaki dinamikleri titizlikle gözlemlediklerini söyledi. Umut vadeden ve kaliteli DeFi projeleriyle iş birliği içinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Hao, DeFi platformunda daha fazla sayıda başarılı proje oluşturulması için ellerinden gelen desteği verdiklerini savundu. CEO, OKEx’in bahsedilen 8 tokenı listeleme kararının bir son olmadığını; desteğin devamının geleceğini de ekledi.

Jay Hao, DeFi’nin geleceği konusunda çok olumlu bir öngörüye sahip olduklarına değinirken; DeFi’nin geleneksel finansal sistemlere yenilikçi, verimli, düşük maliyetli ve güvenli bir alternatif olabileceğini de belirtti. Listelediği 27 DeFi projesinin yanı sıra OKEx, kullanıcılarının internet sitesinden kolayca ulaşabileceği ve hızlı bir şekilde bilgi sahibi olabileceği DeFi kategorisini de kullanıma açtı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment