Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zeus Capital Chainlink (LINK) Yatırımcılarını Uyardı

Zeus Capital Chainlink (LINK) fiyatı ile ilgili yeni bir duyuru yayınladı ve LINK yatırımcılarına seslendi. Geçtiğimiz haftalarda LINK aleyhine pozisyon açan Zeus Capital, yatırımcıları uyardı ve ellerindeki LINK tokenlarını satmayı düşünmeyi önerdi.

2 Ağustos günü Chainlink’e (LINK) karşı kısa pozisyon alan Zeus Capital, LINK topluluğuyla o tarihten beri adeta savaş içerisinde. Zeus Capital LINK’in hiçbir katma değerinin olmadığını söyleyerek yatırımcıları LINK’ten uzaklaştırmaya; LINK Marines olarak adlandırılan LINK ordusu ise projeyi Zeus Capital’a karşı savunmaya çalışıyor.

Zeus Capital Chainlink (LINK) ile ilgili yeni bazı açıklamalar yaptı ve yatırımcıları LINK’in geleceğine dair uyardı. Bazı insanların LINK yüzünden hayatlarının mahvolduğunu söyleyen Zeus Capital, insanları LINK yatırımından vazgeçirmeye çalıştı.

LINK Yüzünden Yuvası Yıkılanlar

Zeus Capital geçen gün LINK karşıtı yeni bir rapor yayınladı. Bu raporda 15 Ağustos günü 20 dolara kadar çıkan, bunun ardından ise düşüşe geçen LINK fiyatı incelendi. Zeus Capital; LINK fiyatındaki bu artışın manipülatif bir artış olduğunu, pek çok kişinin bu manipülasyonlar yüzünden zarar ettiğini açıkladı.

Zeus Capital; Chainlink’in ardındaki SmartContract ekibini eleştirerek LINK’in hiçbir kullanım alanının olmadığını, bu tokenın herhangi bir katma değerinin bulunmadığını öne sürdü. Şirket bu durumu şöyle özetledi:

“Sadık bir kullanıcı kitlesinin ve bazı kurumsal yatırımcıların desteğini arkasına alan SmartContract; kripto para tarihinin en büyük pump’ına imza attı. LINK; çok fazla kullanıcısı olmamasına, büyük bir teknolojik başarıya imza atmamış olmasına rağmen bir ayda üç kat değer kazandı. Bu yükselişe aldanan bazı saf yatırımcılar, LINK alabilmek için birbirleriyle kapıştılar.”

Zeus Capital’ın iddialarına göre Chainlink ekibi, LINK fiyatı 20 dolara çıktığı zaman bile manipülatif söylemlerde bulunmaya devam etti. Bu isimleri LINK fiyatının yükselmeye devam edeceği yönünde bir algı yaratmakla suçlayan Zeus Capital; birçok kişinin buna kandığını ve bu yüzden büyük kayıplar yaşadığını öne sürdü:

“LINK yatırımcıları için her şey güllük gülistanlıktı. Ta ki fiyat düşmeye başlayıncaya kadar. İşte insanlar o zaman endişelenmeye başladılar ve yatırımcılar birikimlerini, mortgagelarını, hatta ailelerini kaybettiler.”

Yatırımcılara “Çıkın” Uyarısı

Zeus Capital ekibi Chainlink topluluğuna karşı 2 Ağustos günü açtığı savaşı sürdürmeye devam ediyor gibi görünüyor. Şirket; Chainlink’in hala manipülatif faaliyetler sergilediğini öne sürerek yatırımcıları LINK’e karşı uyarmaya başladı.

Chainlink ve SmartContract ekibi tarafından yapılan açıklamaların doğruluğunu sorgulayan Zeus Capital, insanlara “paranızı LINK’e kaptırmayın” çağrısında bulundu ve ellerindeki LINK’leri “çok geç olmadan satmayı düşünmeyi” önerdi.

Zeus Capital’dan LINK yatırımcılarına mesaj
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment