Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx 1 Tesla, 20 iPhone 12 ve 100.000 USDT Ödül Dağıtıyor

OKEx kullanıcıları, ZKS ve LPT ile alım-satım yaparak bir tane Tesla Model Y, 20 tane iPhone 12 kazanabilecek ve 100.000 USDT’lik para ödülünü paylaşabilecekler.

OKEx, 2 Nisan’da ZKS ve LPT’yi borsada listeleyeceğini açıkladı. Şirket, bu lansmanı kutlamak için tüm borsa kullanıcılarının katılabileceği bir etkinlik düzenliyor. Toplamda yüz binlerce dolarlık ödülün dağıtılacağı etkinlik, 9 Nisan günü Türkiye saatiyle 10:00’a kadar devam edecek.

iPhone 12 kazanmak çok basit

Eğer ZKS ve LPT sahipleri, OKEx’teki işlemler açıldıktan sonraki ilk 48 saat içerisinde her bir token için borsaya toplamda en az 500.000 dolar değerinde para yatırırsa, iPhone 12 kazanmanın önü açılmış olacak.

Borsanın açıklamasına göre bu şartın sağlanması halinde ZKS ve LPT yatıran herkes, toplamda on tane iPhone 12 kazanmak için çekilişe katılabilecek. OKEx’in resmi Twitter hesabından yaptığı ZKS, LPT listeleme duyurusunu retweetleyen, Google Formu’na ekran görüntülerini yükleyen ve ZKS, LPT alıp-satan kullanıcılar, çekilişi kazanma şanslarını artırabilecekler.

OKEx’in resmi Twitter hesabındaki ZKS, LPT listeleme duyurusunu retweetleyen ve ZKS, LPT alıp-satan yeni kullanıcılar, 20 USDT değerinde ekstra ZKS / LPT kazanacaktır. Detayları öğrenmek için buraya göz atabilirsiniz.

Bir şanslı kişiye Tesla verilecek

OKEx’te ZKS ile işlem yapan ve en az 1.000 dolarlık hacim üreten kullanıcılar, bir adet Tesla Model Y için düzenlenecek çekilişe katılım sağlayabilecekler. ZKS, LPT ile en az 1.000 dolarlık spot hacmi üreterek, 80.000 USDT’lik ödül havuzundan faydalanmak mümkün.

Bu kullanıcılar, ürettikleri hacim miktarına göre kendi aralarında sıralanacak ve havuzdan bu sıraya göre faydalanacaklar. Buna göre,

  • İlk 5’e girenlere 10.000 USDT,
  • 6-20. sıra aralığına 10.000 USDT,
  • 21-100. sıra aralığına 10.000 USDT,
  • 100-300. sıra aralığına 10.000 USDT paylaştırılacak.

Havuzda kalan 40.000 USDT; en az 1.000 dolarlık hacim üretmiş ama sıralamaya girememiş yatırımcılara dağıtılacak.

OKEx, yapılan işlemleri ve gerekli koşulları sağlayan kullanıcıları belirleyip, etkinlik sona erdikten sonra 5 iş günü içerisinde çekiliş yapacak. Adil ve şeffaf olunması adına, ödülleri kimin kazandığı Etherscan’e göre belirlenecek. Ödüllerin dağıtımı, etkinlik bittikten sonraki 15 iş günü içinde yapılacak.

Çekilişe dair notlar

  • Kullanıcıların etkinliğe katılması için bu sayfadan “Register” butonuyla kaydolmaları gerekmektedir.

  • ZKS, LPT net depozito ayrı olarak hesaplanır ve bu promosyon için biriktirilemez.

  • Katılımcıların bu etkinlikten yararlanabilmeleri için fotoğraflı kimlik doğrulamasını tamamlamaları gerekmektedir. Alt hesaplar katılamaz bu etkinliğe katılamaz.

  • Ödüller, etkinlik süresi bittikten sonraki 15 iş günü içinde dağıtılacaktır.

  • OKEx, hileli hesapları diskalifiye etme ve ödüllerini alıkoyma hakkını saklı tutar
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!