Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx Türkiye Yeni Kullanıcılarından Komisyon Almayacak

OKEx, Türkiye’deki kullanıcılarından iki hafta boyunca herhangi bir komisyon almayacak. 4 Şubat günü saat 10:00’da başlayacak kampanya, 18 Şubat günü 23:59’a kadar sürecek.

Kripto para borsası OKEx; yerli yatırımcılara özel bir kampanya hazırladı. Borsanın promosyon sayfasından kayıt yaptıran kullanıcılar; iki hafta boyunca spot/marjin/türev ticareti için işlem ücreti ödemeyecekler.

İşlem ücreti yedi gün sonra iade edilecek

Kampanyaya sadece yeni üyeler katılım sağlayabilecek. Kullanıcılar işlem yaparken normal oranlarda ücret ödeyip, bu işlem ücretini yedi gün içerisinde geri alacaklar. Borsanın koyduğu kurallara göre, kampanyaya ancak Müşterini Tanı (KYC) sürecinin birinci aşamasını tamamlamış olan isimler katılabilecek.

200’den fazla ülkede faaliyet gösteren borsanın, toplamda 20 milyon kullanıcısı bulunuyor. Günde 1.5 milyar dolarlık bitcoin hacmi toplayan OKEx, Türkiye’deki kullanıcı kitlesini büyütmek istiyor. Kullanıcılar bu amaçla düzenlenen bu kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için OKEx’in kendi sitesini veya Telegram kanalını ziyaret edebilirler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!